Luonnonmukaisella ryhmäperhepäivähoidolla on omat isot toimitilat Toivolankadulla. Päivähoito toimii kerrostalon alakerrassa olevassa liikehuoneistossa 93,5m2 tiloissa. Meillä on aivan oma etupiha sekä takapihalta alkaa suoraan metsä! Käytössämme on myös tien toisella puolella oleva Harakkapuisto ja kenttä.

Remontoiduissa sisätiloissa lapsilla on käytössään suuri eteinen, keittiö- ja toimintatila, sekä leikki- ja lepohuone. Lapsille on varattu myös oma iso wc-tila, joka sijaitsee aivan leikkitilan vieressä. Täällä on tilaa tutkia ja puuhata.

Päivähoito Metsänväkeen voi tulla hoitoon Turun kaupungin palvelusetelillä tai Kelan yksityisenhoidon tuella. Vanhempien hoitomaksun osuus on noin 30 - 320 euroa /kk, riippuen perheen tuloista. Kysy tarkempia tietoja hoitomaksuista joko soittamalla puh. 045-2011480 tai lähettämällä sähköpostia : ryhmismetsanvaki@gmail.com

Tästä löydät myös meidän omavalvontasuunnitelman sekä Päivähoito Metsänväen varhaiskasvatussuunnitelman:

Hei,

Olen Metsänväen onnellinen yrittäjä/perustaja. Olin jo pitkään haaveillut omasta luonnonmukaisesta ja pienestä hoitopaikasta. Vuosien etsimisen jälkeen löysin siihen sopivat toimitilat ja vielä aivan metsän vierestä.

Ennen Metsänväen perustamista toimin niin isojen kuin pienten päiväkotiryhmissä yksityisissä päiväkodeissa Turussa. Minulla on perhepäivähoitajan ammattitutkinto sekä olen myös artesaani. Itselleni tärkeitä arvoja päivähoidossa on lapsen yksilöllinen kohtaaminen, aito läsnäolö, lämpö, hellyys, höpsöttely ja turvalliset rajat. Metsä on aina ollut itselleni tärkeä paikka ja haluan jakaa lasten kanssa tämän ilon. Metsän positiivista vaikutusta on tutkittu myös tieteellisesti sekä metsä tarjoaa lapselle mitä parhaimman paikan harjoitella omia taitojaan, tutkia ja oppia.

Sydämellisesti tervetuloa!

Lilli Vehmanen, Päivähoito Metsänväki